Fisker Buzz Forums banner
1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
169 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi Everyone!
Question... my tire sensor light has been on but when I go to the diagnostics screen and press tires, nothing happens. There's no information and the screen doesn't change.

About a year ago if I did have a tire pressure problem and pressed the tire button on the diagonstics screen I would have to wait about 30 seconds and then a screen would flash on saying what my pressure was in each tire but it would disappear in literally 1 second. At least I could briefly see which tire was giving me the problem but now I don't even get that 1 second flash... the diagnostic screen just doesn't change.

Any thoughts?
 

·
Deep Ocean in ATL
Joined
·
436 Posts
I would suggest you manually check each of the tires. Make sure they are at the recommended pressure -- not OVER or Under while cold. It will take a couple of miles of driving to reset the pressure warning.
 

·
Registered
Joined
·
169 Posts
Discussion Starter · #3 ·
thanks! any thoughts as to why my software for the tire pressure sensors in the Systems menu doesn't work?
 

·
Registered
Joined
·
211 Posts
Hockeydad, I had the same problem and Grand Touring reset my tire sensor. It solved the problem.
 

·
Registered
Joined
·
169 Posts
Discussion Starter · #6 ·
ya, when I had my steering pump repaired by Grand Touring, they reset the tire sensor light as well but it came back the next day and it really doesn't solve my other issue of the software not working properly :(

oh well, I guess I'll just have to manually check the pressure and live with the light... kind of sucks though for such an expensive luxury car to have all these nagging issues.
 

·
Registered
Joined
·
211 Posts
I agree, but wait for upgrade 530, which hopefully will solve it
 
1 - 8 of 8 Posts
Top