Fisker Buzz Forums banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Carved - Karma bites back
Joined
·
79 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Guys

Yesterday I drove the car to work. When arriving at home I put the car in reverse when suddenly the High Voltage Error (QDrive) appeared making the car not moving an inch anymore?
Car got picked yp by the service center.

What could be responsible for this error and what could be the solution?

Thx
 

·
Registered
Joined
·
1,090 Posts
Too many possibilities to list. The hv system is the most complex system of the vehicle. Only way to know is connecting Fisker scan tool to read faults.
 

·
Premium Member
Joined
·
3,063 Posts
If you tried a hard reset it might of moved I had a customer have the same thing happen but when I questioned him what he was doing . He went from drive into reverse without the car at a full stop he said hit both reverse and drive at almost the same time .
The car has safety systems in place to prevent that but he was below the minimum speed lets lets you do that almost a roll.
Hasn't had the problem since but as Joe mentioned he could be almost anything .
 

·
Carved - Karma bites back
Joined
·
79 Posts
Discussion Starter · #4 ·
HarleyGuy, I tried to do a hard reset but did not help. Car is now towed to the nearest "official" service center of Fisker in the Netherlands. They will read it out and provide me feedback this week.

Pfff.... should have bought a Tesla or P1...
 

·
Carved - Karma bites back
Joined
·
79 Posts
Discussion Starter · #5 ·
According to the garage it is an issue with the chargingmodule in the car? is this possible?
Now i need to wait some weeks... because the module needs to come from the US...
Pffff
 
1 - 6 of 6 Posts
Top