Fisker Buzz Forums - View Single Post - Smog Check and clearing U0293
Fisker Buzz Forums

View Single Post
Old 11-06-2020, 02:12 PM   #2 (permalink)
Fabulist
Super Moderator
 
Fabulist's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: San Francisco, CA
Posts: 4,659
Mentioned: 44 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 402 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by mickey View Post
I'm having issues passing smog in California. Everything is working great on the car and no codes except "U0293:Lost communication with the hybrid powertrain control module". This popped up on the smog report so the station didn't pass me.

I read in the threads and was instructed to run the engine from a cold start many times in a row. I drove in Sport mode from a cold start at least 30 times in a row and U0293 would not clear.

Are any other Cali owners having this issue? How can I clear U0293? Any help is appreciated. Thanks.
You need to clear the code with a OBDII scanner first. Then drive the car around the block a few times for it to settle.
__________________
-- Fab.

Original owner of 2012 Eco Sport Black (Eclipse) with Monsoon Tritone Interior. VIN: -0641
Fabulist is offline   Reply With Quote
 
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -4. The time now is 04:19 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.