Fisker Buzz Forums - View Single Post - Here we go again (battery issues)
Fisker Buzz Forums

View Single Post
Old 11-03-2020, 09:59 AM   #9 (permalink)
SirCastic
Member
 
Join Date: Oct 2018
Location: Southern Sweden
Posts: 82
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 18 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by dangerousbeans View Post
They said they balanced them. I really don’t know how the operation works, so I have to trust that they did.

To be clear, before they did this the car went from 14 to zero, now it does not

The only thing that happens is check engine almost every other time it’s driven (won’t start) and then hv battery came on recently (won’t start). I cleared the codes to get it moving again, but haven’t driven it since

Karma finally got back to me and Want nw to drop it off (200 miles away). Don’t know when I plan to do this

I don’t think the car stays charging, but almost every time I’m in the garage I can hear the connector disconnect and then maybe reconnect if I’m there long enough

I know it's a long shot, but check the HV fuse (under left rear seat), make sure it is properly seated.
Try to read out the trouble code before you cleared the codes, sometimes a generic code reader is enough to pinpoint in the right direction.
Attached Images
File Type: jpg HV_Fuse.jpg (9.2 KB, 5 views)
File Type: jpg HV Fuse.jpg (334.5 KB, 8 views)
SirCastic is offline   Reply With Quote
 
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -4. The time now is 04:36 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.