Fisker Buzz Forums - View Single Post - Traction Control and White Gauge Cluster
Fisker Buzz Forums

View Single Post
Old 05-23-2020, 11:37 PM   #1 (permalink)
TahoeKarma
Junior Member
 
Join Date: Dec 2018
Location: Shingle Springs
Posts: 14
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 6 Post(s)
Default Traction Control and White Gauge Cluster

I’m hoping to just run a few quick questions by the Fisker community. I was driving today and the ESC light flashed on at freeway speeds, but there didn’t seem to be any loss of traction. I could feel the function engaging... there was a slight “shimmy” in the steering. I turned off ESC and turned it back on - after about 5 minutes it did it again. This has happened one time before, with the only thing being in common is that it was a hot day. Has anyone had ESC randomly engage on hot days (or other times)? The other question I have is on the display cluster... I see videos online showing a white cluster, but mine is black with white and red “indicator” lights (speed, battery charge, etc). Do some Karmas just have white clusters and others don’t? Or am I missing a setting? Thanks in advance for any insights!!!
TahoeKarma is offline   Reply With Quote
 
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -4. The time now is 12:01 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.