Fisker Buzz Forums - View Single Post - help, some problems
Fisker Buzz Forums

View Single Post
Old 10-07-2019, 02:26 PM   #2 (permalink)
t4579ad
2012 White Eco Sport 2348
 
t4579ad's Avatar
 
Join Date: Nov 2017
Location: Harrison Twp. Mi.
Posts: 173
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 49 Post(s)
Garage
Default

I think you have the coupler problem. Look that up in this forum. Good luck.

Quote:
Originally Posted by Caro et David View Post
Hello,

On our Fisker, we have apparently 2 problems:

When the engine starts, after 15 to 20 kilometers, the MIL light flashes and an orange triangle lights up; when passing the computer, we have the fault codes:
E8 P0A7B
E8 P0300
E8 P0301
E8 P0304
E8 P0302
E8 P0303

When the triangle comes on, the engine goes out and we go back to 100% electric. I noticed that by unplugging the plug that is on the right wing (only one big connector in a big black plug), the engine can restart immediately and work properly for several kilometers. Then everything starts again ... and so on

We are sorry if the questions have been asked, but it is not easy to understand everything with Google Translate, sometimes the translation does not mean anything!
t4579ad is offline   Reply With Quote
 
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -4. The time now is 02:54 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.