Fisker Buzz Forums - View Single Post - Karma not charging and driving
Fisker Buzz Forums

View Single Post
Old 09-02-2019, 02:02 AM   #1 (permalink)
Stefan
Senior Member
 
Stefan's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Germany, Düsseldorf area
Posts: 857
Mentioned: 24 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 150 Post(s)
Default Karma not charging and driving

Hi,

my Karma refused to drive, having READY blinking and red HV Battery icon.

From looking at the system, we figured the codes:
P0AFA00 Pack voltage fault and
P1E2700 Upper half pack fault
P0D1700
P0A0C00


(I'm translating, what I understood from the shop):

HVIL-Charge OBCM seems to be OK up to the OBCM, but there is no outgoing HVIL signal from the OBCM.

The assumption was a bad OBCM and a bad CSM. Shop exchanged OCBM and CSM temporarily and everything runs fine.
The EDM also aged a bit and they advise to exchange this one too.



This raises some questions:
- do OBCM and CSM often go bad at the same time?
- are these parts (OBCM, CSN, EDM) to be repaired or do they have to be exchanged?
- are there used parts available or do I need to get them new?


I'd love to get PMs with any offers for the 3 parts.


Thanks.
__________________
Owner of a 2012 Ecosport Shadow, Black Sand Monotone, #730
German Community http://www.karma-forum.de/
Stefan is offline   Reply With Quote
 
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -4. The time now is 04:46 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.