Fisker Buzz Forums - View Single Post - Full Battery POWER LOST WHILE DRIVING
Fisker Buzz Forums

View Single Post
Old 06-22-2019, 11:21 AM   #1 (permalink)
Sportsmeddoc
Senior Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: Scottsdale,AZ
Posts: 238
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 10 Post(s)
Default Full Battery POWER LOST WHILE DRIVING

Have messaged a few PM so I apologize for redundancy but thought all should know any issue. 1. A/C Air vent motor stuck blowing air to windshield. Blows cold and cabin cools even in hot AZ sun but not efficient of course. Fixable without replacing entire motor ( as I understand this requires entire dash to be removed)?

2. Car starts no issues- a few minutes into driving with full battery charge, car starts to lose acceleration then a few more minutes, it has none at all. Last year had same issue and stalled out on freeway. Had battery cooling fans replaced here in AZ by COREY- no issues until yesterday and same issue again. Soft or hard reset lets it work for 1-2 min enough to move car a little. Luckily was not far from home and car is garaged. Corey lost his scan tool- I think he has one on order but any ideas of ALL possible causes- especially since fans replaced last year. IF battery module needs replaced WHO DOES THAT?

Would hate to sell as I am original owner- have had and love this car since FEB 2013. 36,500 miles AND just put new tires on last week! But it may go up for sale as is if no quick fix
__________________
[email protected]
2012 Ecosport Shadow,Black Sand Monotone, #461
Sportsmeddoc is offline   Reply With Quote
 
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -4. The time now is 10:58 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.