Fisker Buzz Forums - View Single Post - New 12V Battery Installed, Won’t Power Up
Fisker Buzz Forums

View Single Post
Old 05-06-2019, 01:41 PM   #1 (permalink)
drfisker
Junior Member
 
drfisker's Avatar
 
Join Date: May 2019
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Default New 12V Battery Installed, Won’t Power Up

“Original Owner” After installing a new Interstate Battery:
MTP-48/H6 vehicle will not completely power up!
Head lights, horn, windows, door locks, trunk, “Tron” noise, turn signals, glove box.. performing normally. The dash DIC instrumentation display, center screen (NAV, radio, climate, phone display) & Transmission PNDR switch are completely dead! All are without illumination, and the vehicle cannot be taken out of “Park” mode.
Looking for assistance to correct this anomaly. This situation came about after leaving the vehicle in a climate controlled garage over the Chicago winter. It was performing as designed without problems prior to be parked for the winter. I look forward to your suggestions and assistance of information as well as contributing to this website in a meaningful way only limited to my knowledge of thieves awesome vehicle.
drfisker is offline   Reply With Quote
 
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -4. The time now is 06:46 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.