Fisker Buzz Forums - View Single Post - Hi All just wanted introduce myself also having an issue
Fisker Buzz Forums

View Single Post
Old 12-07-2016, 12:20 AM   #1 (permalink)
umolle
Junior Member
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Exclamation Hi All just wanted introduce myself also having an issue

Hi my name is Uriah and I have owned the Fisker Karma for 2 plus years. I'm having a mechanical issue with the "PARK SYSTEM FAULT" where I turn my car off and its in neutral when I start it back up. When I shift it into drive it won't go the light on the console shows its in neutral but the car wont move it shift into reverse and drive but the car won't move you can hear it trying but I don't push the gas hardly at all because I know there an issue. The only way I get around this so I can drive it is pulling the main cable under the hood on the passenger side and let them stay disconnected for 30 mins or more then plug it back in and maybe have to do this a few times before I see the light on the center console shows its in Park. Then I know I can drive it again till the next time.

BTW if I posted this in the wrong area let me know where to post in correctly thanks everyone for any ideas or help


I have taken to Alex Potts at Elite Motors OC in Aliso Viejo but he has been able to figure it out. Any ideas I would appreciate it.
umolle is offline   Reply With Quote
 
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -4. The time now is 11:18 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.