Fisker Buzz Forums - View Single Post - Well it finally happened - my first hard reset
Fisker Buzz Forums

View Single Post
Old 12-05-2016, 11:56 AM   #5 (permalink)
non sequitur
Senior Member
 
non sequitur's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Northern Miami, FL
Posts: 507
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 118 Post(s)
Garage
Default

Thanks for posting this - very helpful read, as I prepare to drive up and rescue my damsel in distress suffering the same problem in her garage at work.

I wanted to update this thread to note the similarities in your situation and ours right now: original owner using 2012 as daily driver; years of reset-free driving; the "flashing ready" indication; and several rounds of soft resetting didn't help. AND we have the 535 update.

If 535 seems to be the cause of these issues, and KA has indicated 535 will be the LAST update, then it seems KA has left us with a faulty product, which should add to the pressure for them to work with PowerSource on a longer-term solution.

Also a huge shout out of thanks to Harleyguy who diagnosed this by phone, sent pictures and basically saved us once again.
__________________
Karma #328: Shadow on Monsoon Tri-tone
non sequitur is offline   Reply With Quote
 
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -4. The time now is 07:20 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.