New Fisker Karma Owner - 2 days into the Fisker experience - Fisker Buzz Forums
Fisker Buzz Forums

User Tag List

Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-24-2019, 07:55 PM   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Default New Fisker Karma Owner - 2 days into the Fisker experience

Hey Guys,

I just received my Fisker Karma yesterday White on Black Interior.

I'm out in Toronto and purchased the vehicle from California and had it shipped over.

Love the look of the vehicle but I need some assistance with the configuration and setup of the vehicle.

I guess it'll take me some time to go through the forum and get all caught up.

So far I noticed that I'm experiencing the following issue:

Every time I start the car all my settings get reset including: farenheit instead of celcius, all radio settings, miles show up instead of km's, navigation does not work and says contact the dealer, Reverse camera does not active etc.

Any help would be appreciated. Thanks.
amar is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2019, 09:59 PM   #2 (permalink)
Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 81
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 9 Post(s)
Default

Contact EVolution Autosports
EV & Hybrid Performance
Fisker Specialists
[email protected]
He is in the Pa near Philadelphia who will be able to give you advise.
In the end might need to ship vehicle to him but he will make it like new.
Mort
carnutdr is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2019, 07:37 AM   #3 (permalink)
2012 White Eco Sport 2348
 
t4579ad's Avatar
 
Join Date: Nov 2017
Location: Harrison Twp. Mi.
Posts: 164
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 49 Post(s)
Garage
Default

Congrats and welcome to the fun of fisker karma ownership.

Your CIU probably got wet and that is why your car is doing what it is doing. Joe can help you with that. You need his computer to fix.

Good luck.

Quote:
Originally Posted by amar View Post
Hey Guys,

I just received my Fisker Karma yesterday White on Black Interior.

I'm out in Toronto and purchased the vehicle from California and had it shipped over.

Love the look of the vehicle but I need some assistance with the configuration and setup of the vehicle.

I guess it'll take me some time to go through the forum and get all caught up.

So far I noticed that I'm experiencing the following issue:

Every time I start the car all my settings get reset including: farenheit instead of celcius, all radio settings, miles show up instead of km's, navigation does not work and says contact the dealer, Reverse camera does not active etc.

Any help would be appreciated. Thanks.
t4579ad is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -4. The time now is 04:21 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.