Display not shutting off - Fisker Buzz Forums
Fisker Buzz Forums

User Tag List

Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-28-2014, 01:50 AM   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Default Display not shutting off

For some reason my Fisker's display on the dash is not shutting down after I turn the car off, any ideas how to rest, I uses the rest on the setting but all it did was erase my audio presets And my memory seat presets
armasace is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2014, 02:16 AM   #2 (permalink)
Deep Ocean in ATL
 
Join Date: Dec 2013
Location: Atlanta
Posts: 351
Mentioned: 7 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 84 Post(s)
Default

does the Speed . Fuel and Battery display above the steering wheel shut off. And are both keys out of the car?
AlJOHN is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2014, 12:47 PM   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Default

The whole display in the dash fuel, battery, speed is not shutting off. I charged the car and still on. No other keys in the car
armasace is offline   Reply With Quote
 
Old 08-28-2014, 06:12 PM   #4 (permalink)
Deep Ocean in ATL
 
Join Date: Dec 2013
Location: Atlanta
Posts: 351
Mentioned: 7 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 84 Post(s)
Default

not a expert, but it sound like time to re-boot from inside the engine compartment.
AlJOHN is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2014, 07:55 PM   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Default

How do you so that?
armasace is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2014, 08:16 PM   #6 (permalink)
Fisker Miami
 
Join Date: Mar 2012
Location: South Florida
Posts: 2,474
Mentioned: 86 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Quoted: 321 Post(s)
Default

Open the hood on the right side inner fender you will see a big black connector . If it has a small grey safety catch inserted remove the grey catch . Then push down the tab and pull apart the connector after about a minute reconnect it . After that check if your problem has gone away . After that you will need to reset the power windows run the windows all the way to the top hold the switch up for a second then release it .
The second thing you need to do is set the parking brake then release it .
__________________
Lamborghini Broward
Fisker Miami
apotter@warrenhenryauto.com
Harleyguy is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2014, 11:07 PM   #7 (permalink)
Deep Ocean in ATL
 
Join Date: Dec 2013
Location: Atlanta
Posts: 351
Mentioned: 7 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 84 Post(s)
Default

Thanks Harleyguy for helping out.
AlJOHN is offline   Reply With Quote
Old 08-29-2014, 01:13 AM   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Default Thanks Harley guy

Quote:
Originally Posted by Harleyguy View Post
Open the hood on the right side inner fender you will see a big black connector . If it has a small grey safety catch inserted remove the grey catch . Then push down the tab and pull apart the connector after about a minute reconnect it . After that check if your problem has gone away . After that you will need to reset the power windows run the windows all the way to the top hold the switch up for a second then release it .
The second thing you need to do is set the parking brake then release it .
The rest did work, but when I recalibrate the park brake it just keeps clicking and just says" service park Brake"
armasace is offline   Reply With Quote
Old 08-29-2014, 01:17 AM   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Default

I got it to work, thanks again Harley Guy! Your awesome!
armasace is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Display gone - Speedometer etc. David Feld Fisker Karma 11 06-11-2014 11:10 PM
New failure mode: display cluster blank ct-fiskerbuzz Fisker Karma 23 08-28-2013 08:20 PM
New Warning Display kwsmith007 Fisker Karma 2 03-03-2012 12:41 PM
DHarris, does the display no longer change from white to black? SoCalGuy Fisker Karma 13 01-08-2012 05:37 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -4. The time now is 03:10 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.